Natuurlijk Kapitaal gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren

CSRD-Day

Dit event is geweest
13:30 - 18:00
Eventspace, Europalaan 100 Utrecht

Per 2024 treedt de CSRD-wetgeving in werking.  Als bedrijf sta je dus voor nieuwe verplichtingen op het gebied van natuurlijk kapitaal en rapportage, waarvoor jij je in 2025 dient te verantwoorden.  Vandaar ook CSRD-Day: hét event dat geheel in het teken staat van de aanstaande nieuwe wetgeving, gevuld met inzichten opgedaan tijdens de community of practice CSRD-reeksen. Ben jij klaargestoomd voor een duurzame toekomst?


CSRD-Day

Per 2024 treedt de CSRD-wetgeving in werking. Als bedrijf sta je dus voor nieuwe verplichtingen op het gebied van duurzaamheid en rapportage, waarvoor jij je in 2025 dient te verantwoorden.  Vandaar ook CSRD-Day: hét event dat geheel in het teken staat van de aanstaande nieuwe wetgeving, gevuld met inzichten opgedaan tijdens de community of practice CSRD-reeksen. Ben jij klaargestoomd voor een duurzame toekomst?

Waarom je hierbij wil zijn

  • Je ontmoet professionals die eerder meededen aan een van de community of practice CSRD-reeksen

  • Met gelijkgestemden spar je over uitdagingen en oplossingen die komen kijken bij het invoeren van de CSRD-wetgeving

  • Je vergemakkelijkt de voorbereiding door jouw vraag over CSRD te stellen aan bedrijven in ons netwerk met relevante diensten en producten

  • De laatste ontwikkelingen over de CSRD-wetgeving ontdek je als eerste


Voor wie dit interessant is

CSRD-Day is relevant voor bedrijven die te maken hebben met het toepassen van de CSRD-wetgeving. Interessant voor professionals die meer willen weten over CSRD én voor professionals die hun kennis erover met anderen willen delen.

Programma

CSRD-Day is een ontmoetingsplaats waar bedrijven samenkomen voor inspiratie, netwerkmogelijkheden en inzicht in de veranderingen die de wetgeving met zich meebrengt in de bedrijfswereld. Na het inhoudelijke programma sluiten we af met een netwerkborrel van 17.00 tot 18.00 uur. Goed om te weten: meer informatie over locatie en sprekers volgt binnenkort!

Deze events spreken je misschien ook aan

Optimaliseren van natuurinclusief bouwen met EMVI
Dit event is geweest
09:30 - 13:00
Space to Create, Utrecht
Online cursus: natuurinclusief inkopen voor bouw- en infrabedrijven
Dit event is geweest
-
Online
Community of Practice: Aan de slag met CSRD II
Dit event is geweest
14:00 - 17:00
Wisselende locaties