Natuurlijk Kapitaal gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren

Filter op:

praktijkverhaal
Maaike Mulder en Wilfred Vat
Manager horeca en teamleider keuken - zorginstelling De Zellingen
"Lokaal zit je sterker, dan kun je elkaar veel sneller vinden."
Lees meer
praktijkverhaal
Rob Heijink
Categoriemanager facilitair - RVO
“Minder vlees eten verdeelt de mensen. We hebben hard roepende voorstanders. En net zo luide tegenstanders."
Lees meer
praktijkverhaal
Rientz Mulder
Executive Chef Food & Beverage
"Je kunt duurzaam eten gewoon meenemen in het reguliere assortiment."
Lees meer
artikel
Hoe de bouw een cruciale rol speelt in het leven van vogels en vleermuizen
Lees meer
artikel
Theo Bakker werkt aan natuurinclusieve landbouw bij Staatsbosbeheer
Hoe Staatsbosbeheer natuur en landbouw weet te combineren
Lees meer
artikel
Een blik op: regeneratieve boerderij Schevichoven
Lees meer
artikel
Waarom chemiebedrijven moeten inzetten op biodiversiteit
Lees meer
nieuws
Dit is de bijdrage van natuur aan economie en welzijn
De kaart Bestuiving geeft een overzicht van de bestuiving door wilde bijen en hommels. We zien op de kaart hoeveel ton vermeden gewasverlies er is door bestuiving per hectare in 2020.
Lees meer
nieuws
MVO NL overhandigt Natuurlijk Kapitaal-aanbevelingen aan ministerie
Lees meer