Natuurlijk Kapitaal gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren

Agrifood

Met de productie van voedsel kunnen we enorme positieve impact maken op de natuur. Hoe? Laat je hier inspireren door de koplopers van o.a. RAI, PwC en RVO, en gebruik de tools om concrete stappen te zetten. Zodat ook jouw bedrijf toekomstbestendig wordt.
praktijkverhaal
Patricia Temme
Duurzaamheidsmanager NS
"Met het Broodje Utrecht kun je zonder veel moeite iets duurzaams doen."
Lees meer
evenement
Community of Practice: aan de slag met je biodiversiteitsstrategie
donderdag 30
januari 2025
-
Wisselende locaties
praktijkverhaal
Angelique Wijnen en Gerard Mertz
Land van Vitam
"We eten al lang niet meer binnen de grenzen van de aarde. Het moet echt anders."
Lees meer
nieuws
Inkopers bezoeken erf van Ramona’s extensieve melkveebedrijf
Lees meer
artikel
Wat heeft de natuur ooit voor ons gedaan?
Lees meer
nieuws
Schevichoven is een van de boerderijen die aangesloten is bij Boeren Natuurlijk. Eigenaresse Eliette van Dam vertelt op deze foto hoe zij op de boerderij met de natuur meewerken.
MVO Nederland lanceert website met natuurlijke boeren
Lees meer
praktijkverhaal
Rob Klinkert en Christel Simmelink - PwC
"We zetten een plantaardig gerecht bovenaan op het dagelijkse menu. We omschrijven wat het is zonder dat we er groot ‘vegan’ bijzetten."
Lees meer
artikel
Goede koffie inkopen doe je zo
Lees meer
praktijkverhaal
Fadyan Pronk, a.s.r. & Matthijs van den Hout, Graanbroeders
"Normaal gesproken moet je eerst bewijs leveren en dan stappen beleggers pas in. Dit werkt andersom."
Lees meer
artikel
Broodje Utrecht
Broodje Utrecht: wel zo (h)eerlijk!
Lees meer
artikel
Podcast: de CSRD in begrijpelijke taal
Lees meer
praktijkverhaal
Maaike Mulder en Wilfred Vat
Manager horeca en teamleider keuken - zorginstelling De Zellingen
"Lokaal zit je sterker, dan kun je elkaar veel sneller vinden."
Lees meer