Natuurlijk Kapitaal gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren

Agrifood

De productie van voedsel heeft negatieve gevolgen voor de natuur. Het goede nieuws is dat de sector in staat is om juist een enorme positieve impact te maken. Áls er een focus komt op natuurlijk kapitaal.
Laten we de businesscase voor natuurlijk kapitaal in agrifood concurrerend maken. Hoe? Laat je hier inspireren door collega-koplopers en gebruik de tools om concrete stappen te zetten. Zodat ook jouw bedrijf toekomstbestendig wordt.
evenement
Community of Practice: CSRD-kansen voor het mkb
donderdag 10
oktober 2024
13:00 - 17:00
Utrecht
artikel
Wat heeft de natuur ooit voor ons gedaan?
Lees meer
nieuws
Schevichoven is een van de boerderijen die aangesloten is bij Boeren Natuurlijk. Eigenaresse Eliette van Dam vertelt op deze foto hoe zij op de boerderij met de natuur meewerken.
MVO Nederland lanceert website met natuurlijke boeren
Lees meer
praktijkverhaal
Rob Klinkert en Christel Simmelink - PwC
"We zetten een plantaardig gerecht bovenaan op het dagelijkse menu. We omschrijven wat het is zonder dat we er groot ‘vegan’ bijzetten."
Lees meer
artikel
Goede koffie inkopen doe je zo
Lees meer
praktijkverhaal
Fadyan Pronk, a.s.r. & Matthijs van den Hout, Graanbroeders
"Normaal gesproken moet je eerst bewijs leveren en dan stappen beleggers pas in. Dit werkt andersom."
Lees meer
artikel
Broodje Utrecht: wel zo (h)eerlijk!
Lees meer
artikel
Podcast: de CSRD in begrijpelijke taal
Lees meer
evenement
Dag voor DoenDenkers 2024
Dit event is geweest
10:30 - 19:00
Beatrix Theater, Utrecht
praktijkverhaal
Maaike Mulder en Wilfred Vat
Manager horeca en teamleider keuken - zorginstelling De Zellingen
"Lokaal zit je sterker, dan kun je elkaar veel sneller vinden."
Lees meer
praktijkverhaal
Rob Heijink
Categoriemanager facilitair - RVO
“Minder vlees eten verdeelt de mensen. We hebben hard roepende voorstanders. En net zo luide tegenstanders."
Lees meer
praktijkverhaal
Rientz Mulder - RAI
Executive Chef Food & Beverage
"Je kunt duurzaam eten gewoon meenemen in het reguliere assortiment."
Lees meer