Natuurlijk Kapitaal gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren

Praktijkverhalen

23 Praktijkverhalen

Filter op:

Leon Roest en Arjan Spiering - KPN
“De glasvezelhuisjes zijn vaak onaantrekkelijke betonnen gebouwtjes. Wij willen ze allemaal natuurinclusief maken."
Lees meer
Rob Klinkert en Christel Simmelink - PwC
"We zetten een plantaardig gerecht bovenaan op het dagelijkse menu. We omschrijven wat het is zonder dat we er groot ‘vegan’ bijzetten."
Lees meer
Fadyan Pronk, a.s.r. & Matthijs van den Hout, Graanbroeders
"Normaal gesproken moet je eerst bewijs leveren en dan stappen beleggers pas in. Dit werkt andersom."
Lees meer
Maaike Mulder en Wilfred Vat
Manager horeca en teamleider keuken - zorginstelling De Zellingen
"Lokaal zit je sterker, dan kun je elkaar veel sneller vinden."
Lees meer
Rob Heijink
Categoriemanager facilitair - RVO
“Minder vlees eten verdeelt de mensen. We hebben hard roepende voorstanders. En net zo luide tegenstanders."
Lees meer
Rientz Mulder - RAI
Executive Chef Food & Beverage
"Je kunt duurzaam eten gewoon meenemen in het reguliere assortiment."
Lees meer
Marco van Zuidam van Heijmans voor het Nationaal Militair Museum
Marco van Zuidam - Heijmans
Contractbeheerder
"We moeten constant bijsturen omdat we te maken hebben met de natuur."
Lees meer
Daan van Diepen en Matthijs Westerwoudt - Wilder Land
Oprichters
"Een weiland lijkt misschien mooi, maar als er alleen gras op staat is het niet divers."
Lees meer
Maikel Aragon van den Broeke - TAUW
Adviseur Natuur
"Neem natuurinclusief bouwen mee in elke aanbesteding."
Lees meer